Ειδήσεις

Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά

Με έναν φιλανθρωπικό αγώνα και με πολύ κέφι ξεκινά η Καστρινή Αποκριά την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 από την πλατεία των Λιονταριών με στόχο όχι μόνο την προώθηση του καρναβαλιού αλλά και την ενίσχυση και βοήθεια του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης και το Δικαίωμα στη Ζωή.

Ο λόγος για τον αγώνα «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά»  απόστασης 3.000 χιλιομέτρων που οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μετά τη δύση του ήλιου.

Πρόκειται για διοργάνωση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις απόκριες που διοργανώνουν οι Ομάδες Κυνηγιού Κρυμμένου θησαυρού σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου. Εγγραφές θα γίνονται έως  19/2 στα ειδικά περίπτερα στα Λιοντάρια και στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να παραλάβουν τον Αριθμό Συμμετοχής τους το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 από το ειδικό περίπτερο στην πλατεία Λιονταριών.

Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν την τσάντα του δρομέα που θα περιλαμβάνει: - Τον αριθμό συμμετοχής - Το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης - Σφυρίχτρα και αποκριάτικο αξεσουάρ Ώρα Εκκίνησης Αγώνα 3χλμ: 18.00 Ο Αγώνας 3χλμ έχει το ίδιο σημείο εκκίνησης και το ίδιο σημείο τερματισμού.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ- 25ης Αυγούστου- πλατεία 18 Άγγλων- Μητσοτάκη-Χάνδακος- Ταγματάρχου Τζουλάκη- Ίδης- Καλοκαιρινού-Αγίου Μηνά-Κυρίλλου Λουκάρεως-Πλατεία Κορνάρου- Αβέρωφ-Πλατεία Ελευθερίας- Δικαιοσύνης -Λιοντάρια.  Με την ολοκλήρωση της διαδρομής η βραδιά θα κλείσει στο σημείο τερματισμού με εκδήλωση με τη συμμετοχή συγκροτημάτων και χορευτικών ομάδων σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής.

Σχόλια