Ειδήσεις

Τζωρτζάκης: Απέχουν οι Κρητικοί από τον διάλογο - πανηγύρι

Λάβρος εμφανίζεται ο Γιώργος Τζωρτζάκης από την ΟΑΣΝΗ και μέλος του συντονιστικού των αγροτών της Κρήτης εναντίον των αγροτών της υπόλοιπης Ελλάδας σχετικά με τη συνάντηση που πρόκειται να έχουν με τον Πρωθυπουργό, μιλώντας για τρικλοποδιές και στημένο διάλογο. «Στο πανηγύρι αυτό δεν πρόκειται να πάρουμε μέρος», επαναλαμβάνει ο κ. Τζωρτζάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο 9,84 και στην δημοσιογράφο Αγγέλα Δουλγεράκη, αναφερόμενος στο ραντεβού μερίδας αγροτών από την υπόλοιπη Ελλάδα με τον Πρωθυπουργό για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

«Ελπίζω εκείνοι που θα πάνε στο διάλογο να γνωρίζουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μας πάρουν στο λαιμό τους καθώς δεν έχουμε ιδέα του τι περιλαμβάνει η βελτιωμένη πρόταση Γ. Κατρούγαλου», επισημαίνει, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους ότι «η προσπάθεια διάσπασης του ενιαίου μετώπου της Κρήτης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν θα περάσει».

Οι τρικλοποδιές συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον ίδιο - με το χαλί να τραβιέται πολλές φορές κάτω από τα πόδια των αγροτών. Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες της Κρήτης είπαν όχι σε ένα διάλογο που κρίνουν κι αποκαλούν ως στημένο.

Συνεχίζονται παράλληλα και οι κινητοποιήσεις με τους αγρότες του Οροπεδίου να βρίσκονται εκ νέου στην εφορία Αγίου Νικολάου και τους αγρότες από τα Αστερούσια στα Πραιτώρια.

Σχόλια