Ειδήσεις

Μετα τις δημόσιες σχέσεις τον κατηγορούν για καπρίτσια!

Ακόμα κι αν εκτέθηκε ανεπανόρθωτα επιμένοντας να δικαιολογεί την απόφαση «καρατόμησης» του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ,ακόμα κι αν η κυβέρνηση κράτησε αποστάσεις παίρνοντας πίσω την απόφαση, ο Νίκος Τόσκας συνεχίζει να προκαλεί.

Ο  Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έβαλε «μυαλό» συνεχίζοντας να προκαλεί μιλώντας στο ΣΚΑΪ ,αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι είχε σοβαρότερη ενασχόληση από το θέμα που απασχόλησε την…μισή Ελλάδα, δηλαδή την κατρατόμηση Σφακιανάκη και τον κατηγόρησε για καπρίτσια.

Τόσκας:«Καπρίτσια δεν χωρούν» !

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «Σε ένα οργανωμένο σύστημα καπρίτσια δεν χωρούν. Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής η και της προσφοράς του αν θέλετε, πρέπει να σέβεται τους κανόνες... Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί» .

"Είχε υπερβεί τα όρια"

«Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου... Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν» υποστήριξε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο (...) Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση. Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Νίκο Τόσκα «ο κ. Σφακιανάκης είναι υποστράτηγος, δεν μπορεί να μένει σε μια θέση σε όλους τους βαθμούς επειδή αυτό ξέρει, είναι θέμα ιεραρχίας».

Έκανε δε λόγο για κάποιους που τον υποστηρίζουν, αναφερόμενος σε «πολιτική σκοπιμότητα, ανάδειξη του μικρού και υπόκρυψη του μεγάλου».

Επιτελάρχης για να… « χρυσώσουν το χάπι»

Υπενθυμίζεται ότι το «πήγαινε - έλα» συνεχίστηκε και την Πέμπτη αφού όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα ο κ. Σφακιανάκης θα είναι τελικά βοηθός επιτελάρχη όπως έγραψε το neakriti.gr και θα έχει την εποπτεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία θα τοποθετηθεί άλλος διευθυντής. Αποφασίστηκε να τοποθετηθεί βοηθός επιτελάρχη καθώς η επιτελάρχης αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη θα έχει διευρυμένες υποχρεώσεις .Θεωρείται όμως ότι δεν θα έχει τον έλεγχο της υπηρεσίας και ότι απλά του «χρυσώνουν το χάπι».

Εξάλλου η κυβέρνηση εκτέθηκε με την καρατόμηση καθώς ακολούθησε κύμα αντιδράσεων  από στελέχη της αστυνομίας αλλά και μέσω του διαδικτύου από απλούς πολίτες.

Σχόλια