default-image

Άτυχος στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός!

Ποδόσφαιρο
Άτυχος στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός δεν είχε την τύχη με το μέρος του στο Βέλγιο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από την Άντερλεχτ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των "32" του Europa League.

Μεγάλη φάση για να προηγηθεί είχε ο Ολυμπιακός στο 9', με τον Ιντέγε από πολύ κοντά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ δίκαια διαμαρτύρεται για χέρι του Οκάκα στο 33' και πέναλτι που δεν δόθηκε.

Στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος έχοντας σημαντικές ευκαιρίες με Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ και Ιντέγε αλλά τις χαμένες φάσεις τις πλήρωσε στο 68'. Ο Ρομπέρτο έκανε τραγικό λάθος μετά από κόρνερ και ο Μπατζί σκόραρε, με το γκολ να κατακυρώνεται μετά και τη συνεννόηση διαιτητή-βοηθού.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι, το 1-0 παρέμεινε και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να το ξεπεράσει στη ρεβάνς που θα γίνει στο Καραϊσκάκη την προσεχή Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, αν θέλει να έχει συνέχεια η ευρωπαϊκή πορεία του.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ναχάρ, Εμποτζί, Ντέσχαχτ, Μπούτνερ (Νάιτινγκ 89'), Μπατζί, Ντεφούρ (Σουάρες 89'), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Τζούριτσιτς (Τιλεμανς 74'), Οκάκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (Κασάμι 69'), Σεμπά (Πουλίδο 81'), Ντουρμάζ (Τσόρι 84'), Φορτούνης, Ιντέγε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News