Ειδήσεις

Την Τρίτη η συνέχεια της δίκης Κατσούλη

Με τις καταθέσεις γιατρών συνεχίστηκε την Πέμπτη, η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη.

Ειδικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση, εξετάστηκαν από την Έδρα και τους συνηγόρους, δύο γιατροί. Ο λόγος για τον καρδιολόγο και διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και έναν ιατροδικαστή, τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Κατσούλη. 

Σημειώνεται ότι αναφορικά με τον τελευταίο μάρτυρα, επικράτησε ένταση, καθώς υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της υπεράσπισης, ως προς το αν ο εν λόγω ιατροδικαστής έχει το δικαίωμα να καταθέσει στο Δικαστήριο.

Σύμφωνα πάντα με την υπεράσπιση, ο συγκεκριμένος μάρτυρας θα έπρεπε να έχει λάβει άδεια από το αρμόδιο υπουργείο για να καταθέσει, καθώς είναι ιατροδικαστής σε δημόσιο νοσοκομείο. Τελικά, ο γιατρός κατέθεσε κανονικά, χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω εντάσεις.

Το Δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία για τις 9.30 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, οπότε και η δίκη θα συνεχιστεί με την εξέταση των υπόλοιπων γιατρών. 

Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια