default-image

Οι MUSE στην Αθήνα;

Life
Οι MUSE στην Αθήνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2007, όταν οι Muse γέμιζαν το νέο Γουέμπλεϊ στα εγκαίνιά του, ήρθαν στη Μαλακάσα χωρίς να πολυσυγκινήσουν το ελληνικό κοινό. Όσοι είχαμε βρεθεί το βράδυ εκείνο στο Teravibe απλά μετρούσαμε αντίστροφα για την επόμενη φορά. Και όπως φαίνεται, αυτή πλησιάζει!

Στα χρόνια αυτά η μπάντα από το Τέινμαουθ γιγαντώθηκε. Κλείνει live που κάνουν sold out εν ριπή οφθαλμού σε μεγάλα συναυλιακά κέντρα, όντες από τα top συγκροτήματα σε live performance τη δεδομένη στιγμή στον πλανήτη. Η ενέργεια που βγάζουν on stage είναι αδιανόητη και η παραγωγή τους κινείται σε εκπληκτικά επίπεδα.

Πολλές φορές οι δίαυλοι επικοινωνιών ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τη μουσική συνδέονται και κάπως έτσι μάθαμε ότι οι Muse έχουν κλείσει στην Αθήνα για το καλοκαίρι. Δηλαδή όχι απλά είναι κοντά, αλλά... κλεισμένοι!

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε με απόλυτη βεβαιότητα, αν και η πηγή από την Αγγλία ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη ως προς το ότι ο Ματ Μπέλαμι και η παρέα του θα παίξουν μπροστά στο ελληνικό κοινό φέτος το καλοκαίρι. Είναι μια φήμη που ακούμε σχεδόν κάθε χρόνο όμως πλέον, αξιολογώντας τη βαρύτητα της πηγής, δείχνει πιο κοντά από ποτέ.

 Επαναλαμβάνουμε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι έχουν υπάρξει επαφές με τους Muse, επομένως τα κομμάτια του παζλ δείχνουν να ταιριάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, τα κενά στο πρόγραμμα των συναυλιών τους είναι λίγα, πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις. Μέχρι τότε, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε υπομονή!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News