default-image

Ενισχυμένοι οι Βετεράνοι Ελλάδας στο Αρκαλοχώρι

Μπάσκετ
Ενισχυμένοι οι Βετεράνοι Ελλάδας στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά το πέρασμά τους από το Ηράκλειο, οι Βετεράνοι Ελλάδας μπάσκετ επιστρέφουν στην Κρήτη στις 4 Μαρτίου για νέο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους της Αναγέννησης στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου στις 6μ.μ. με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Δικαίωμα στη ζωή».

Η ομάδα των Βετεράνων θα έρθει… ενισχυμένη σε σχέση με αυτή που βρέθηκε στο Ηράκλειο, καθώς έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Άγγελος Κορωνιός, Μπάνε Πρέλεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Λάππας, Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος. Κοινός παρονομαστής ο Γιάννης Ιωαννίδης που φυσικά θα είναι στον πάγκο.

Οι διοργανωτές μάλιστα δημιούργησαν σημεία προπώλησης εισιτηρίων και στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα supermarket του ομίλου «Χαλκιαδάκης Α.Ε.».

Συμβολή στη διοργάνωση έχουν η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δ.Ο.Π.ΑΠ., η ΕΚΑΣΚ., ο Πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Πολιτιστικός σύλλογος Θραψανού και ο αθλητικός σύλλογος ΑΘΛΗΣΥ. Τέλος μεγάλος αριθμός εθελοντών και πλήθος χορηγών έχουν συμβάλλει μέχρι τώρα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News