Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Σγουρίδης

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Αφορμή οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93,6 και η έκταση που αυτές πήραν .

Συγκεκριμένα: Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο κ. Σγουρίδης απάντησε «όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως "τα λεφτά υπάρχουν" του Παπανδρέου».

Σε ερώτηση αν τους παραπλάνησε ο κ. Τσίπρας όπως ο κ. Σαμαράς, απάντησε όπως ο κ. Παπανδρέου κλπ.

Επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα, ανέφερε εν συνεχεία.

Τόνισε επίσης ότι αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός και πρόσθεσε ότι πρέπει να πούμε κάποια στιγμή την αλήθεια.

Στη συνέχεια ο κος Π.Σγουρίδης διευκρίνισε:

''Δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς'', προσθέτοντας ότι ''το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν''.

Τονίζει  ότι η ουσία είναι ότι ο κ. Τσίπρας επιζητεί διακαώς διάλογο με τους αγρότες, ενώ υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει θέματα, που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν ρύθμιζε, για να μην έχει πολιτικό κόστος.

Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες δεκαετιών που ταλάνιζαν ασφαλιστικό και αγροτικό, ώστε να ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα και να μπει οριστικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, συμπληρώνει.

Σχόλια