default-image

Ανθρωποκυνηγητό για τον Ιρανό που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες

Κρήτη
Ανθρωποκυνηγητό για τον Ιρανό που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου Ιρανού ο οποίος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15 μαθήτριες του γυμνασίου Αρχανών, όπως κατήγγειλαν τα παιδιά χθες το βράδυ μαζί με τους γονείς τους στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Αναφερόμενος στις διαστάσεις της υπόθεσης ο συνήγορος των οικογενειών των μαθητριών κ. Γιώργος Κοκοσάλης αναφέρει πως εκτός από τη φραστική παρενόχληση ο σάτυρος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος κάποιων κοριτσιών οι οποίες συνιστούν νομικά αποπλάνηση και βιασμό.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου συνάντηση των καθηγητών και  του συλλόγου γονέων παρουσία του δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων όπου αποφασίστηκε η άμεση στήριξη των παιδιών από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ο αλλοδαπός εργάτης, που απασχολείται στο χώρο του Γυμνασίου, φέρεται να έχει παρενοχλήσει 15 κορίτσια, ηλικίας 14 και 15 ετών (Β'-Γ' Γυμνασίου).

Οι κοπέλες, αφού υπέστησαν ξεχωριστά η κάθε μία αυτού του είδους τις προσβολές από το... "θερμό" εργάτη, εκμυστηρεύτηκαν τα γεγονότα στους γονείς τους, οι οποίοι, και ενημέρωσαν τις τοπικές Αρχές.Για το λόγο αυτό μετέβησαν αργά χθες το βράδυ στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και προχώρησαν στην καταγγελία, προκειμένου να σταματήσουν τη δράση του 46χρονου Ιρανού, προβαίνοντας ακόμη  και σε μηνύσεις.

Ο 46χρονος Ιρανός πατέρας 2 παιδιών, πραγματοποιούσε εργασίες στο σχολείο των Αρχανών για 2 χρόνια περίπου. Τα περιστατικά σημειώθηκαν τις τελευταίες 2 ημέρες.Σύμφωνα με τις πληροφορίες,τα κορίτσια αφού αντιλήφθηκαν από τις κινήσεις του αλλοδαπού τι θα επακολουθούσε ,ενημέρωσαν το διευθυντή του σχολείου για το συμβάν.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_7vqizsy6/

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη-Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News