default-image

Παγκρήτια συνάντηση αγροτών στο Ηράκλειο

Κρήτη
Παγκρήτια συνάντηση αγροτών στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκρήτιο διευρυμένο συντονιστικό αύριο το απόγευμα των αγροτών στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ για τις επόμενες κινήσεις του παραγωγικού κόσμου και επιφυλάξεις δια στόματος Γιώργου Τζωρτζάκη στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, για τις πραγματικές προθέσεις τόσο της κυβέρνησης όσο και των αγροτικών στελεχών που προκάλεσαν το ρήγμα στο αγροτικό μέτωπο.

Ακούστε τις δηλώσεις Τζωρτζάκη στο ράδιο 9,84.

Παραμένουν ωστόσο στο μπλόκο των Πραιτωρίων οι αγρότες της περιοχής που συντονίζουν την περεταίρω δράση τους με τους αγρότες από τα Μεγάλα χωράφια.

Σκληραίνουν τη στάση τους και οι αγρότες σε μπλόκα της κεντρικής και βόρειας χώρας στήνοντας οδοφράγματα με τα αγροτικά τους μηχανήματα.

Επεισόδια απειλήθηκαν μεταξύ αγροτών και οδηγών φορτηγών στο Μπράλο, όπου οι ουρές στην εθνική οδό έφτασαν τα 20 χιλιόμετρα.

Απογοήτευση και δυσφορία παράλληλα από την κίνηση των εκπροσώπων τριών περιοχών της Κρήτης να συνταχθούν με το Πανελλήνιο Συντονιστικό  και αυτό της Πελοποννήσου, διασπώντας το ενιαίο μέτωπο της Κρήτης.

''Επόμενη κίνηση μου θα είναι να συγκεντρώσω τις υπογραφές εκείνων που θέλουν να πάμε σε διάλογο με την κυβέρνηση χωρίς κόκκινες γραμμές'' σχολίασε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, νωρίτερα  ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.Μίλησε για βιαστικές κινήσεις και πλάτες που δίνουν στην κυβέρνηση στελέχη του αγροτικού χώρου. Συνέστησε υπομονή προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανεί η πραγματική διάθεση της κυβέρνησης αναφορικά με τις υποχωρήσεις της έναντι των αιτημάτων των αγροτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News