default-image

Για προσφυγικό - οικονομία στις Βρυξέλλες με τον Μητσοτάκη

Κρήτη
Για προσφυγικό - οικονομία στις Βρυξέλλες με τον Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρίσκεται από την Τετάρτη στις Βρυξέλλες ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος ήδη προετοιμάζει το έδαφος στην Βελγική πρωτεύουσα. Άλλωστε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι καλός γνώστης των ευρωπαϊκών θεμάτων και δη σε ότι έχει να κάνει με προσφυγικό και οικονομία και θα δώσει το παρών σε όλες τις κρίσιμες συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ.

Συναντήσεις στις οποίες δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα η γαλάζια παράταξη μιας και τα παραπάνω θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο της σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής που κρατά η αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση.

Συνάντηση με τη Μέρκελ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σειρά σημαντικών επαφών με τους Άγκελα Μέρκελ, Μπόικο Μπρίσοφ και τον Μαριάνο Ραχόι  στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις 18 Φεβρουαρίου,την πρώτη Σύνοδο του ΕΛΚ για τον ίδιο  από την στιγμή της ανάληψης της προεδρίας της ΝΔ .

Μια ημέρα νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους της Ε.Ε, όπως με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς , τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ , τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο , τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και άλλους, με τις συναντήσεις  να κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές με δεδομένες και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα για το προσφυγικό αλλά και την οικονομική κρίση.

Ρεπορτάζ:Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News