Ειδήσεις

Βραβεύσεις μαθητών που διακρίθηκαν σε Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς

Μαθητές και καθηγητές του Λυκείου και του Γυμνασίου Γαζίου που διακρίθηκαν σε Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς βράβευσε το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για διακρίσεις που αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις σχολικές μονάδες του δήμου Μαλεβιζίου, το υψηλό επίπεδο των μαθητών αλλά και την άριστη κατάρτιση των εκπαιδευτικών τους, προβάλλοντας το Μαλεβίζι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο βράβευσε , τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαζίου Γ. Ανδρουλάκη, Θ. Ζαϊμάκη, Μ. Σκυβαλάκη, Α. Αθανασάκη, Ε. Χαριτάκη, Μ. Χριστοφοράκη, τον καθηγητή Α. Τσουτσουδάκη και τη Λυκειάρχη Ζ. Λεμονή για την σπουδαία διάκριση που κατάφεραν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό 2016 European Cansat Competition, καθώς και τη Γυμνασιάρχη Α. Γκινούδη και την καθηγήτρια Δ. Ανδριγιαννάκη για τη διάκριση του Γυμνασίου Γαζίου και τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eSafety.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν βλέπουμε τη νέα γενιά του Μαλεβιζίου να διακρίνεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό και οφείλουμε να ανταποδώσουμε έστω και στο ελάχιστο την τιμή αυτή, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας αυτές τις προσπάθειες» τόνισε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Επίσης, συνεχάρη θερμά τους μαθητές των σχολείων και τους καθηγητές τους που κατάφεραν, όπως είπε, αυτές τις διακρίσεις ευχόμενος να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το όμορφο αυτό ταξίδι, με ακόμα θεαματικότερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια