default-image

Υπάλληλος σεκιούριτι διώχνει Αφρικανό μετανάστη από τον ΗΣΑΠ

Ελλάδα
Υπάλληλος σεκιούριτι διώχνει Αφρικανό μετανάστη από τον ΗΣΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάλληλος σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ θέλει να κατεβάσει με το ζόρι μετανάστη από τον ηλεκτρικό. Επίσης, σε έντονο και επιτακτικό ύφος του ζητάει να πετάξει έξω από το βαγόνι ένα μαύρο σάκο που κουβαλούσε ο Αφρικανός μετανάστης μαζί του.

Ο νεαρός μετανάστης αρνείται να αφήσει τα πράγματά του και να κατέβει από το τρένο, το οποίο κόλλησε για ώρα στο σταθμό του Θησείου, μέχρι που άρχισαν να παρεμβαίνουν κάποιοι από τους λιγοστούς επιβάτες του συρμού. Οι επιβάτες παρατήρησαν ότι οι πράξεις του σεκιούριτι είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του, ότι οι αρμοδιότητες περιορίζονται στο σταθμό και δεν επεκτείνονται στο τι γίνεται στα τρένα και τον κάλεσαν να ειδοποιήσει την αστυνομία. Παραμένει άγνωστο ποια ήταν η κατάληξη του περιστατικού, ωστόσο η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει ανερυθρίαστα το περιστατικό και ζητεί την απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

"Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της".

Υ.Γ Tο βιντεάκι δεν είναι δικό μου.Το ανέβασα για να δουν όλοι αυτή την ρατσιστική επίθεση απο τα "Εγώ κάνω κουμάντο εδώ" της χώρας μας."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News