default-image

Στον αστερισμό του ΟΦΗ με Καλέ και του τελικού της ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Στον αστερισμό του ΟΦΗ με Καλέ και του τελικού της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ που ανατέλλει με τον Νίκο Νιόπλια και στον τελικό της κυπέλλου της ΕΠΣΗ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Μαρτινέγκο θα εστιάσει απόψε η Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV.

Ο Έλτον Καλέ με τη βραζιλιάνικη φινέτσα που μας γοήτευε με τον Εργοτέλη και από χθες τον είδαμε αεικίνητο για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ, θα μας μιλήσει για το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι, τις πρώτες του εντυπώσεις, το όραμα του με τα ασπρόμαυρα και το στίγμα της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Κηφισιά.

Μαζί του ο Νίκος Κουνδουράκης, διακεκριμένος εργοφυσιολόγος και στενός συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, θα έχει σημαντική συμβολή για να κατανοήσουμε τις ποιοτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον ΟΦΗ, αλλά και τα εκπληκτικά επιτεύγματά του στον διεθνή χώρο της επιστημονικής του επιτήδευσης.

Η Μικτή Ζώνη, θα συνεχίσει με μια γενική πρόβα για τον τελικό του κυπέλλου με τους δύο φιναλίστ προπονητές! Τον προπονητή του Ηροδότου Γιώργο Πετράκη και τον ομόλογό του στον Ρούβα Αντώνη Αποστολάκη.

Παράλληλα θα υπάρξει πλούσιο ρεπορτάζ από το γκολ του Μανόλη Πετράκη που έδωσε τη νίκη στον ΠΟΑ στο ντέρμπι της Κυριακής και νωπές εικόνες και δηλώσεις από το τραπέζι της ΕΠΣΗ εν όψει του τελικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News