default-image

Δε σταματούν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης

Ηράκλειο
Δε σταματούν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης, συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των οποίων συνεδριάζουν το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηρακλείου προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό των δυναμικών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών, αλλά και να πάρουν συλλογικές αποφάσεις για το μέλλον του αγώνα τους.

Ενωμένοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης κάλεσαν τον κόσμο που είναι αγανακτισμένος να συμμετέχει στην κατάληψη της εφορίας Ηρακλείου, η οποία θα συνεχιστεί όπως δήλωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι αφενός σκοπεύει να δεχτεί τους αγρότες για να ακούσει διά ζώσης τα αιτήματά τους αφετέρου δε τόνισε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «η συζήτηση δεν θα είναι από μηδενική βάση».

Οι αγρότες επιθυμούν την κατάργηση των νέων ασφαλιστικών και φορολογικών νόμων που προωθεί η κυβέρνηση. "Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Έχουν συσσωρευτεί. Δεν υπάρχει τραπεζικό σύστημα - πολύ δύσκολη κατάσταση για μας. Θέλουμε να ακούσουμε κάτι που θα μας ανακουφίσει για να επανεκκινήσουμε την αγροτική παραγωγή", δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV ο κ. Γιώργος Τζωρτζάκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Πρίαμος Ιερωνυμάκης ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ότι "μας έχουν γεμίσει στα ψέμματα. Αν έχει ατζέντα όντως η κυβέρνηση για το αγροτικό, εμείς είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε με καλή διάθεση στον διάλογο. Εκείνοι απομακρύνθηκαν από μας".

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News