Ειδήσεις

Μια εντελώς διαφορετική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τελείως διαφορετικά αντιλαμβάνεται μία δασκάλα από το Λίβερπουλ της Αγγλίας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς αποφάσισε να την δει όχι ως μέρα των ερωτευμένων, αλλά σαν μέρα αγάπης γενικότερα.

Έτσι, παρότρυνε τους 150 μαθητές της να αγκαλιάσουν τους άστεγους με αγάπη και ζεστασιά αυτή την ημέρα.

Η43χρονη Μισέλ Λάνγκαν δήλωσε στο ABC News ότι άρχισε να συγκεντρώνει κασκόλ για τους άστεγους εδώ και λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια ζήτησε από τους μαθητές των σχολείων της περιοχής της να γράψουν επιστολές αγάπης που θα συνόδευαν το κάθε κασκόλ.

«Νομίζω ότι είναι καλό για τα παιδιά να έχουν αυξημένη ευαισθησία για τους άστεγους, αλλά και να στείλουν κι ένα μήνυμα που θα έφτιαχνε κάπως τη διάθεση των αστέγων. Και πραγματικά τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα που θα βοηθούσαν», δήλωσε η Λάνγκαν.

Η 43χρονη δασκάλα, σύμφωνα με το Yahoo news, έχει ιδρύσει την οργάνωση «The Story Arc» και όπως δήλωσε ήδη έχει ξεκινήσει «να τυλίγεται το Λίβερπουλ με αγάπη» και κάλεσε τα παιδιά του Merchant Taylors School να γράψουν τις κάρτες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα έδιναν στους άστεγους.

Σημειώνεται, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται παρόμοιο περιστατικό. Πριν λίγους μήνες και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι μέσα σε μπαρ από βομβιστές του Ισλαμικού Κράτους, ένας μουσουλμάνος που ζει χρόνια στην πόλη, πήγε στην πλατεία Δημοκρατίας του Παρισιού, έδεσε τα μάτια του και άφησε μπροστά του μία ταμπέλα που έγραφε «εγώ σας εμπιστεύομαι, αν με εμπιστεύεστε κι εσείς, αγκαλιάστε με».

Πηγη: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια