default-image

Μερούσης και Ρεμπούλη κυριάρχησαν στο LoveRun

Σπορ
Μερούσης και Ρεμπούλη κυριάρχησαν στο LoveRun

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία σπουδαίων αθλητών, αλλά και απλών πολιτών που «αγκάλιασαν» τη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2ο LoveRun Heraklion 2016.

Η συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδας στο Μαραθώνιο Χριστόφορου Μερούση στους άνδρες και της Ουρανίας Ρεμπούλη στις γυναίκες ξεχώρισε με τους δύο πρωταθλητές να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους και να πλέουν το εγκώμιο των διοργανωτών μετά τη λήξη του αγώνα των 5.000μ.

Όπως αναμενόταν ο Μερούσης τερμάτισε πρώτος σε χρόνο 00:15:32, ενώ δεύτερος ήταν ο Μαροκινός Et. Aarfaoui με 00:16:03 και τρίτος ο Λασιθιώτης Κώστας Δρόσος με 00:16:16.

Πρώτη γυναίκα και τέταρτη στη γενική κατάταξη ήταν η Ουρανία Ρεμπούλη με χρόνο 00:16:47, ενώ δεύτερη γυναίκα ήταν η Γερμανίδα πρωταθλήτρια στο δίαθλο Schwailbe Ulrike με 00:18:52 και τρίτη η Χανιώτισσα Νάντια Συνταζανάκη με 00:19:43.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπήρξε ειδική κατηγορία ζευγαριών, στην οποία την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Ανδρέας Πετακάκης-Ελισσάβετ Καλαϊτζή με χρόνο 24,21, ενώ δευτεροι ήταν οι Κυριάκος Σταθόγλου-Γιάννης Πολλάκης με 24.43 και τρίτοι οι Ηρών  Παπαδοπούλου-Νικηφόρος Τζιώτης με χρόνο 27:20.

Ας δούμε αναλυτικά τους πενήντα πρώτους που τερμάτισαν στο σπουδαίο αυτό αγώνα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LOVERUN HERAKLION 2016

ET. AARFAOUI

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΚΑΖΑΝΗΣ

KONTINOS ΤΕΑΜ

ATS Kulmbach

TONIC GYM

ΚΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Mazars Running Team

Σ.Μ.Κ./ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

TONIC GYM

ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

Σ.Δ.Υ. Ηρακλείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

OMILOS YPERAPOSTASEWN KRITIS

O.Y. KΡΗΤΗΣ

GROUP OUTDOOR AND INDOOR TRAINING

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ

Cosmos Running Team

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News