default-image

Παρέδωσαν διαπίστευση συμμετοχής στο Lοve Run

Κρήτη
Παρέδωσαν διαπίστευση συμμετοχής στο Lοve Run

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας πολυνίκης "ζωντανός θρύλος" του Μαραθωνίου δρόμου Σπύρος Ανδριόπουλος, ο πρωταθλητής Χριστόφορος Μερούσης και η πρωταθλήτρια στο έπταθλο Αργυρώ Στρατάκη, επισκέφτηκαν σήμερα στην Περιφέρεια τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, όπου του παρέδωσαν τη διαπίστευση συμμετοχής στον αυριανό αγώνα Love Run, 5 χλμ. για τους ανήλικες 1 χλμ. για τα παιδιά, που πραγματοποιείται για κοινωνικό σκοπό στο Ηράκλειο και που στηρίζει η Περιφέρεια Κρήτης.    

Παράλληλα, οι τρεις διακεκριμένοι αθλητές ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για τη συμμετοχή και στήριξη της διοργάνωσης του αγώνα ο οποίος - όπως είπαν - παρουσιάζει "ρεκόρ" συμμετοχών καθώς περισσότερα από 1700 άτομα θα πάρουν μέρος τόσο στο Παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων όσο και των ανδρών 5000 μέτρων.    

Ο κ. Αρναουτάκης από την πλευρά του - παρόντων του αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη - είπε ότι ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός που ενώνει και ότι η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει και στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όλους τους κλάδους αθλημάτων. Παράλληλα ευχαρίστησε τους κορυφαίους αθλητές για την παρουσία τους στην Κρήτη και την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Τον Χριστόφορο Μερούση πρωταθλητή Ελλάδας στο Μαραθώνιο, μέλος της Εθνικής Ελλάδας ο οποίος θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Τον Σπύρο Ανδριόπουλο "πολυνίκη" και "ζωντανό θρύλο" στο μαραθώνιο ο οποίος κατέχει μέχρι και σήμερα και για 27 χρόνια την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών που έχει σημειώσει Έλληνας αθλητής στο μαραθώνιο.

Ο ίδιος σήμερα είναι διευθυντής του ανωτάτου συμβουλίου αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και φέρει τον βαθμό του Αντιπλοιάρχου. Την Αργυρώ Στρατάκη Πρωταθλήτρια στο έπταθλο και στέλεχος του ΣΕΓΑΣ. Παράλληλα είναι "πρεσβευτής" του παιδικού αγώνα "Love Run" που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο Ηράκλειο και έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Την έναρξη αγώνα θα κηρύξουν ο Σπύρος Ανδριόπουλος με τον Κρητικό βετεράνο πρωταθλητή Γιώργο Αφορδακό ενώ στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Χριστόφορος Μερούσης.

Ο αγώνας έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης του ΣΕΓΑΣ Κρήτης του δήμου Ηρακλείου και άλλων φορέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News