default-image

Μετωπική σύγκρουση στη βουλή για τους αγρότες(βίντεο)

Κρήτη
Μετωπική σύγκρουση στη βουλή για τους αγρότες(βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επεισοδιακές αγροτικές κινητοποιήσεις έχουν προκαλέσει εντάσεις και μέσα στην βουλή με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Το "θερμόμετρο" ανέβηκε και στην επίκαιρη Επερώτηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για τους αγρότες. Η κριτική του ηρακλειώτη Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου ήταν αιχμηρή ,ενώ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου τόνισε ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης θα εφαρμοστούν και κάλεσε τους αγρότες εκ νέου σε διάλογο.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_0nu5anfs/

"Ανυπαρξία εθνικού σχεδίου"

Συγκεκριμένα για ανυπαρξία εθνικού σχεδίου για τους αγρότες ,για άδικα φοροεισπρακτικά μέτρα,καθυστερήσεις στις πληρωμές ενισχύσεων και έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου κατηγορεί η Δημοκρατική συμπαράταξη-  ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ την κυβέρνηση με την σχετική επερώτηση στη βουλή να προκαλεί σφοδρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση .Ιδιαίτερος αιχμηρός ήταν ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

Οι απαντήσεις Αποστόλου δεν κάλυψαν την Δημοκρατική συμπαράταξη και ενώ έξω από τη Βουλή οι αγρότες έδιναν δυναμικό παρών.

Ο κ. Αποστόλου, διέψευσε την αναφορά του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, ότι το ΔΝΤ πραγματοποίησε για πρώτη φορά επίσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, κάνοντας λόγο για μονταζιέρα. Ζήτησε μάλιστα από τον κ. Κεγκέρογλου «να ανακαλέσει», κάτι που ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αρνήθηκε.

Ιδιαίτερη αίσθησης ωστόσο προκάλεσαν και οι αιχμηρές αναφορές Κατρούγκαλου τόσο στη λειτουργία του αγροτικών συνεταιρισμών όσο και στις μαγκούρες των αγορτών της Κρήτης έξω από το Υπουργέιο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ρεπορτάζ:Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News