default-image

Πρωτοφανές τροχαίο με "θύματα"..νεκρούς(video)

Κρήτη
Πρωτοφανές τροχαίο με "θύματα"..νεκρούς(video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρωτοφανές τροχαίο αναστάτωσε όσους βρέθηκαν την Παρασκευή εντός του νέου κοιμητήριου Ηρακλείου. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο να εκτραπεί της πορείας του και να βρεθεί τελικώς πάνω σε μνήματα καταστρέφοντας τα ολοσχερώς....

Τις απίστευτες εικόνες κατέγραψε το neakriti.gr εντός του νέου κοιμητηρίου Ηρακλείου , καθώς παραλίγο να συμβούν... τα χειρότερα μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του μπλέ οχήματος στην προσπάθεια του να κάνει όπισθεν σε ένα από τα δρομάκια του κοιμητηρίου, δεν υπολόγισε ότι κάποιο άλλο όχημα θα ερχόταν από την πίσω πλευρά. Aποτέλεσμα, να συγκρουστούν τα δύο οχήματα και με το δεύτερο να βρίσκεται πάνω στα μνήματα καταστρέφοντας τα ολοσχερώς, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Η είσοδος ΙΧ ....απαγορεύεται ρητά

Σαν από θαύμα δεν συνέβησαν τα χειρότερα, αφού στο σημείο θα μπορούσαν να βρίσκονται συγγενείς των θανόντων ανάβοντας το καντήλι. Όπως επισημαίνεται πάντως η είσοδος των οχημάτων απαγορεύεται ρητά από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Πάντως και οι δύο οδηγοί των οχημάτων πέρα από το σοκ που υπέστησαν δεν τραυματίστηκαν.

Ρεπορτάζ:Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News