default-image

Παραμένουν τα μπλόκα στην Κρήτη

Κρήτη
Παραμένουν τα μπλόκα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστή για πέμπτη ημέρα έμεινε σήμερα η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ρεθύμνου από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής που έχουν αποκλείσει την είσοδό της.

Όπως μεταξύ άλλων επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους, « θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στη μεγάλη διαδήλωση των αγροτών στην Αθήνα και να δείξουμε την αποφασιστικότητα μας ενάντια στη λεηλασία των ζωών μας».

Οι αγρότες που βρίσκονται έξω από το κτίριο της ΔΟΥ παρακολουθούν τις εξελίξεις από την Αθήνα και δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Παραμένει το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια

Στα Χανιά, αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας παραμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, ωστόσο η εθνική οδός Χανίων-Ρεθύμνου είναι ανοικτή, καθώς δεν προχωρούν σε ολιγόλεπτους αποκλεισμούς, όπως έκαναν τις προηγούμενες ημέρες.

Αποκλεισμένη παραμένει και η εφορεία στο δήμο Ηρακλείου.

Στο Στόμιο οι αγρότες της Ιεράπετρας

Στο μεταξύ οι αγρότες της Ιεράπετρας, που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν με τα πλοία  της  γραμμής μέχρι τον Πειραιά, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν για τρίτη συνεχόμενη μέρα έξω στο Στόμιο, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στις άκρες της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας - Βιάννου, την οποία έκλεισαν και πάλι συμβολικά  για ένα δίωρο, απο τις 7.00 μέχρι  τις 9.00 το βράδυ

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News