default-image

Σύμβουλος Προέδρου για θέματα Κρήτης ο Σενετάκης

Κρήτη
Σύμβουλος Προέδρου για θέματα Κρήτης ο Σενετάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα της ΝΔ αναλαμβάνει ο Μάξιμος Σενετάκης μετά από σχετική απόφαση του νέου προέδρου του κόμματος  Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Μάξιμος Σενετάκης ανέκαθεν αποτελούσε ένα καλό συνομιλητή του Χανιώτη πολιτικού και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν την υποψηφιότητα του στην ηγεσία της ΝΔ και αυτό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη  αποτέλεσε σημαντικό «συν»,  μαζί με το γεγονός ότι ο πρώην Βουλευτής του κόμματος δηλώνει ότι θέλει να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τόσο στην προσπάθεια για εσωκομματική ανασυγκρότηση όσο και στην τροχιά της διεκδίκησης της εξουσίας στην οποία  έχει μπει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Μάξιμος Σενετάκης πριν από λίγες ημέρες είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία του κόμματος (φώτο ) όπου και συζήτησαν μια σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν με έμφαση την Κρήτη. Μάλιστα ο Μάξιμος Σενετάκης έχει πολύ καλή συνεργασία με τον αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη που έχει αναλάβει την ευθύνη του νησιού. Ο Πρώην Βουλευτής με τον τίτλο πλέον του συμβούλου του προέδρου για θέμα Κρήτης έχει ήδη αρχίσει να «οργώνει» το νησί έχοντας καταρχήν διερευνητικές επαφές με τοπικά στελέχη  και με τους φορείς του νησιού .

Ο στόχος διπλός , τόσο να κρατάει  ενημερωμένο τον πρόεδρο του κόμματος  για τα θέματα  της Κρήτης όσο και να προετοιμάσει μία σειρά προτάσεων με τοπικό χαρακτήρα, με τις επισκέψεις στα γραφεία του κόμματος για κατ ιδίαν επαφές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη  να είναι πλέον συχνές.

Ρεπορτάζ:Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News