default-image

Στο Μαρτινέγκο ο τελικός Ηρόδοτος-Ρούβας!

Ποδόσφαιρο
Στο Μαρτινέγκο ο τελικός Ηρόδοτος-Ρούβας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Μαρτινέγκο κατέληξε η ΕΠΣΗ για την διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ! Ηρόδοτος και Ρούβας θα μονομαχήσουν για την κούπα την προσεχή Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου με σέντρα του τελικού στις 15:45. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

"Μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών και την ανάδειξη του ζευγαριού Ηρόδοτος-Ρούβας για τον 45ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Κυπέλλου είχε αλλεπάλληλες επαφές με φορείς αθλητικών εγκαταστάσεων, την αστυνομία και τα δύο σωματεία, σχετικά με την διοργάνωση του τελικού.

Αποφασίστηκε ο 45ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ να διεξαχθεί στο γήπεδο Εργοτέλη (Μαρτινέγκο) την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:45. Άμεσα τα δύο σωματεία θα κληθούν σε σύσκεψη με την Επιτροπή Κυπέλλου για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες διοργάνωσης του τελικού.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα θα πραγματοποιηθεί δείπνο για τα δύο σωματεία που θα αγωνιστούν στον τελικό, τους διαιτητές του τελικού και την διοίκηση της ΕΠΣΗ. Το δείπνο είναι χορηγία από τον ιδιοκτήτη κ. Ζαχαρία Πετούση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News