default-image

Με μπουνάτσα στα βαπόρια ταξιδεύουν απόψε οι αγρότες

Κρήτη
Με μπουνάτσα στα βαπόρια ταξιδεύουν απόψε οι αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομαλά φαίνονται να εξελίσσονται τα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, σύμφωνα με τον μετερεωλόγο κ. Ευθύμη Λέκκα.

Καλός μέχρι μέτριος ο καιρός, με αρκετή ηλιοφάνεια και κατά τόπους παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 3-4 μποφόρ . Στη δυτική και βόρεια Κρήτη σταδιακά από το απόγευμα οι άνεμοι πνέουν στα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο καιρός θα είναι γενικά καλός με λίγες αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κατά τόπους. Στα δυτικά θα εμφανιστούν φαινόμενα πολύ παροδικών βροχών το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ, ενώ στα βόρεια του νησιού θα φτάσουν τα 5-6. Η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου θα είναι καλές οι καιρικές συνθήκες. Η ελάχιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 βαθμούς, ενώ η μέγιστη θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου κυρίως στα βόρεια του νησιού.

Τα μποφόρ θα φτάσουν τα 3-4 με εξαίρεση το νοτιοδυτικό και δυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν στα 5-6 και τοπικά μέχρι τα 7 μποφόρ. Παρόμοια φαινόμενα και στη θερμοκρασία και στους ανέμους θα επικρατήσουν και την Κυριακή.

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες και ο αίθριος καιρός. Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου θα έχουμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες όλων αυτών των ημερών με τις θερμοκρασίες να κινούνται σε επίπεδα πάνω από τα φυσιολογικά της εποχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News