default-image

Ανανέωσε με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μπλαν

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μπλαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν θα παραμείνει ως το 2018 ο Λοράν Μπλαν καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους σήμερα (11/2) το πρωί.

Ο 50χρονος Γάλλος τεχνικός είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Παρί στην οποία υπήρξε σύμπνοια απόψεων με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους που έληγε το προσεχές καλοκαίρι.

Τη συμφωνία επισημοποίησε ο γαλλικός σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί. Ο Μπλαν βρίσκεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2013 και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Γαλλίας, ένα Λιγκ Καπ και τρία Trophees des Champions, ενώ το  2015 ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Και φέτος, όμως η πορεία της γαλλικής ομάδας είναι εξαιρετική καθώς φιγουράρει στην πρώτη θέση της Ligue 1, έχοντας 69 βαθμούς (22-3-0) μετά από 25 αγωνιστικές. Έχει προκριθεί στον τελικό του Coupe de la Ligue, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιλ, στις 23 Απριλίου, ενώ βρίσκεται και στα προημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου.  Φυσικά συνεχίζεσι και στους «16» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Οι απολαβές του Λοράν Μπλαν θα παραμείνουν ως έχουν, δηλαδή περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Όπως ο ίδιος τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά μου, που ανανέωσα με το συμβόλαιο του προπονητή με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Ελπίζω να κάνω την ομάδα, πρέσβη του γαλλικού ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News