default-image

Δήλωσε ένοχος για παιδεραστία ο Τζόνσον

Ποδόσφαιρο
Δήλωσε ένοχος για παιδεραστία ο Τζόνσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/2), ο παίκτης της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου "Bradford Corwn" και δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες παιδεραστίας που του είχαν απαγγελθεί από τον Γενάρη.

Ο Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Σάντερλαντ, παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/2) στο δικαστήριο "Bradford Crown" και δήλωσε ένοχος στις δυο κατηγορίες παιδεραστίας.

Η έρευνα για τις πράξεις του Τζόνσον είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο όταν ένα 15χρονο κορίτσι είχε καταγγείλει στην αστυνομία την σχέση της με τον παίκτη της Σάντερλαντ. Όταν η υπόθεση είχε "δει" το φως της δημοσιότητας ο Άγγλος μέσος αρνούνταν οποιαδήποτε σχέση με την 15χρονή.

Σήμερα, όμως, όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, όπως αναφέρουν αγγλικά ρεπορτάζ, του απαγγέλθηκαν δυο κατηγορίες, αυτή της "σεξουαλικής σχέσης" και αυτή της "συναισθηματικής σύνδεσης με ανήλικο". Ο 28χρονος Τζόνσον δήλωσε αμέσως ένοχος στην πρώτη, ενώ στη δεύτερη, αφού συμβουλεύτηκε την ομάδα δικηγόρων που είχε προσλάβει, δήλωσε και πάλι ένοχος.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος δήλωσε αθώος σε άλλες δυο κατηγορίες παιδεραστίας που του προσάπτουν. Συγκεκριμένα αναφέρει η κατηγορία που δήλωσε ένοχος: "Ο Άνταμ Τζόνσον κατηγορείται πως είχε συνάψει σχέση με μια έφηβη μεταξύ 30 Δεκεμβρίου 2014 και 26 Φεβρουαρίου 2016 και συναντήθηκε μαζί της προκειμένου να προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις γνωρίζοντας πως είναι κάτω των 16, τη νόμιμη ηλικία συγκατάθεσης".

Την Παρασκευή (12/2) θα πραγματοποιηθεί ξανά δίκη προκειμένου να του απαγγελθεί η ποινή που θα πρέπει να εκτίσει. Ο Τζόνσον έχει τεθεί, ήδη, εκτός Σάντερλαντ με το μέλλον του να φαντάζει δυσοίωνο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News