Ειδήσεις

Αποφασισμένη η κυβέρνηση να εμποδίσει τα τρακτέρ

  Έτοιμη να εμποδίσει τα τρακτέρ και την κινητοποίηση των αγροτών εμφανίζεται η κυβέρνηση η οποία διαμηνύει ότι δεν θα επιτραπεί στους αγρότες να φτάσουν με τον τρόπο αυτό στο κέντρο της Αθήνας και να διαμαρτυρηθούν.

   Το μόνο σίγουρο σύμφωνα με το in.gr -όπως διαμηνύουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.- είναι πως τα τρακτέρ δεν πρόκειται να φτάσουν στο κέντρο της πόλης και γι' αυτό τον λόγο θα στηθούν αστυνομικά -αυτή τη φορά- μπλόκα σε πολλά σημεία της Αττικής.

Την ίδια στιγμή αυξάνεται κατακόρυφα και ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων που επιτηρούν τα μπλόκα, ώστε να αποτραπούν απρόβλεπτες καταστάσεις και να υπάρχει άμεση ενημέρωση του κέντρου επιχειρήσεων για το πόσοι αγρότες κατεβαίνουν προς Αθήνα και με ποιον τρόπο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ενισχυμένο μπλόκο θα υπάρχει στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους αγρότες θα πρέπει να σταθμεύσουν είτε στο στάδιο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο, είτε στη Λεωφόρο Αθηνών.

Από εκεί οι αγρότες θα πρέπει να βρουν διαφορετικό μέσο, για να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας ειδάλλως θα φτάσουν μέχρι εκεί πεζoί.

Γεροβασίλη: Ο ΚΟΚ απαγορεύει τα τρακτέρ στις πόλεις

Απαντώντας σε ερώτηση για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα την Παρασκευή, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη αφησε να εννοηθεί πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να φτάσουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, νομίζω ότι η Τροχαία θα λάβει τα μέτρα της, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της.

Σχόλια