default-image

Τα δάκρυα του Κώστα Σαρρή από την απονομή της ΕΠΣΗ -video

Ποδόσφαιρο
Τα δάκρυα του Κώστα Σαρρή από την απονομή της ΕΠΣΗ -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνησαν πολύ κόσμο τα δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια του 96χρονου Κώστα Σαρρή, κατά τη διάρκεια της τιμητικής απονομής για την προσφορά του στον ΟΦΗ και το κρητικό ποδόσφαιρο, που του επεφύλαξε στο σπίτι του, η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Το βίντεο της συγκλονιστικής σκηνής που προβλήθηκε από τη «Μικτή Ζώνη», καταγράφηκε από τον Μανόλη Βαρδαλαχάκη, που ήταν στην αποστολή της απονομής μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και το μέλος Βαγγέλη Παπαγγελή, με την παρουσία του φίλου του τιμώμενου Νίκου Τσαμπουράκη, γνωστού παράγοντα του ΟΦΗ και δημοτικoύ συμβούλου Ηρακλείου.  

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ την εποχή που η οικογένεια Βαρδινογιάννη, έφτασε πολύ ψηλά τον ΟΦΗ με τον Ευγένιο Γκέραρντ, είχε πάντα θετική συμβολή στην πορεία της ομάδας, αφού ο Κώστας Σαρρής, αποτελούσε τον βαρύ και έγκυρο λόγο της ΠΑΕ!

Στο χώρο  του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, πέρασαν άνθρωποι με τεράστια επιρροή, έχοντας  την προσωπικότητα και την ακεραιότητα στο ήθος και στον χαρακτήρα τους, όπως ο Κώστας Σαρρής με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου στην ΠΑΕ ΟΦΗ, ουσιαστικά ως απολύτως έμπιστος φίλος του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Ο άνθρωπος αυτός βοήθησε τα μέγιστα σε όλα τα καλά στον ΟΦΗ, χωρίς δήθεν και ιδιοτέλειες και αποτελεί ένα από τα καθοριστικά πρόσωπα της επιτυχημένης περιόδου.  Με τη δική του συμβολή είχαν ξεπερασθεί πολλά εμπόδια, αφού ο λόγος του, διακρίνονταν αταλάντευτα από  κύρος και καθαρότητα.

Τις εικόνες τέτοιων αυθεντικών ανθρώπων έχουμε στο μυαλό μας εμείς οι παλιότεροι στη δημοσιογραφία του ποδοσφαίρου και του ΟΦΗ και μας κρατάνε «θωρακισμένους» αν συγκρίνουμε με αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και έχουν φέρει τις μεγάλες ομάδες του Ηρακλείου στα κάτω πατώματα….

Δείτε το βίντεο με τον Νίκο Τζώρτζογλου να μιλάει για τον σεβάσμιο γέροντα, και τον κύριο Κώστα - όπως προσφωνούσαν πάντα οι περισσότεροι τον Κώστα Σαρρή - να λέει λίγα λόγια αλλά σταράτα μέσα την ψυχή του και τις ατέλειωτες μνήμες του στον ΟΦΗ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News