default-image

Μεγάλη προσφορά αγρότη σε Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ηράκλειο
Μεγάλη προσφορά αγρότη σε Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκαοκτώ κλούβες με μήλα πρόσφερε ο αγρότης Γιώργος Κοκολογιάννης από τον Κρουσώνα, ανταποκρινόμενος στο διαρκές κάλεσμα της δημοτικής Αρχής για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα μήλα πρόκειται να διατεθούν στους δικαιούχους της δομής του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος κ. Κώστας Μαμουλάκης και η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου κ. Εύη Αποστολάκη υποδέχτηκαν τον Γ. Κοκολογιάννη στο Παντοπωλείο με τον δήμαρχο να τονίζει σε δηλώσεις του ότι «στο Μαλεβίζι, τα κοινωνικά αντανακλαστικά εξακολουθούν να λειτουργούν με αποτελεσματικό τρόπο και η αλληλοϋποστήριξη παραμένει ισχυρή.

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον κ. Γ. Κοκολογιάννη για τη δωρεά του και να καλέσω κι άλλους παραγωγούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, όπως και όσο μπορούνε. Δεν ζητάμε πολλά, κάθε προσφορά, όσο μικρή κι αν είναι, είναι σημαντική γι' αυτούς που έχουν ανάγκη.

Και όλοι μαζί, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στους δεκάδες δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και να ανακουφίσουμε έστω και στο ελάχιστο, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει προϊόντα ή/και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, μπορεί να επικοινωνεί κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τα τηλέφωνα 2810822233, 2810822236 και στο 6947025662.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News