Ειδήσεις

Απειλούσε να αυτοκτονήσει κρατώντας όμηρο σε πτωχοκομείο

Πρώην τρόφιμος του πτωχοκομείου Ηρακλείου,στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσσού, σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό στο ίδρυμα και σε όλους όσοι έτυχε να βρίσκονται σε αυτό χθες το πρωί.

Αιτία η ξαφνική και άκρως επικινδυνη όπως αποδείχτηκε παρουσία του, καθώς κρατώντας σιδηρολοστό έσπασε τη τζαμαρία του κτιρίου και μπούκαρε στο κτίριο "σαν ταύρος σε υαλοπωλείο".

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr παρά τις προσπάθειες του προσωπικού να τον σταματήσει, ο εξαγριωμένος άνδρας ,νυν άστεγος, που απομακρύνθηκε προ μηνών από το πτωχοκομείο εξαιτίας άσχημης συμπεριφοράς και προβλημάτων που είχε προκαλέσει,αυτήν την φορά δημιούργησε ζημιές στο κτίριο και δε δίστασε μάλιστα να κρατήσει όμηρο την κοινωνική λειτουργό του ιδρύματος απειλώντας παράλληλα ότι θα βάλει τέλος στην ζωή του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο η αστυνομία με διαπραγματευτή σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει σε πρώτη φάση τον ηλικιωμένο που είχε βγει εκτός εαυτού.

Ωστόσο ο ίδιος ,γνωρίζοντας όπως φάνηκε καλά και τα κατατόπια του πτωχοκομείου κατάφερε να τραπεί σε φυγή από ανοιχτό παράθυρο.

Το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ απέδωσε καρπούς και ο ταραχοποιός αφού εντοπίστηκε οδηγήθηκε τελικά στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ .

Το σοκ πάντως για την κοινωνική λειτουργό και τους υπόλοιπους που βρίσκονταν την ώρα των επεισοδίων στο πτωχοκομείο ,των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ανδρέου και Μαρίας Καλοκαιρινού, ήταν μεγάλο και η περιπέτεια που έζησαν θα τη θυμούνται ως μία κακή ανάμνηση.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

Σχόλια