default-image

Αγρότες μπούκαραν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη

Ελλάδα
Αγρότες μπούκαραν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει η κόντρα των αγροτών με την κυβέρνηση, με τους πρώτους να δείχνουν αποφασισμένοι για όλα.

Την ώρα που αγρότες από όλες τις περιοχές της χώρας έχουν κόψει την Ελλάδα σε κομμάτια λόγω των κινητοποιήσεων τους, κάποιοι συνάδελφοι τους από την Σπάρτη μπούκαραν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκαν στον βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρο Αραχωβίτη.

«Ήσουν η ελπίδα μας» του φώναζαν αγανακτισμένοι με εκείνον να τους απαντάει «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας». Μάλιστα, φρόντισαν να του θυμίσουν πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση ήταν μαζί τους στις κινητοποιήσεις τους, καλώντας τον σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης όταν αυτό έρθει στην Βουλή.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του έντονου διαλόγου ένας από τους αγρότες χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι, με τον βουλευτή να τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα…

Μετά από λίγη ώρα οι αγρότες, αφού έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον βουλευτή αποχώρησαν παίρνοντας το δρόμο για τα μπλόκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News