default-image

Στ. Θεοδωράκης: Το πλάνο του κουαρτέτου δεν είναι σωστό

Κρήτη
Στ. Θεοδωράκης: Το πλάνο του κουαρτέτου δεν είναι σωστό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το κουαρτέτο έχει ένα πλάνο για τη χώρα το οποίο δεν είναι πάντα σωστό. Βρίσκουν όμως ευκαιρία και πιέζουν γιατί έχουν απέναντί τους μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία αδυνατεί να επανεκκινήσει την οικονομία», υποστήριξε από τα Χανιά ο επικεφαλής στο "Ποτάμι" Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τη νέα διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο κ. Θεοδωράκης ήταν προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "Νέα Τηλεόραση Κρήτης".

Απαντώντας σε ερώτηση για το μεταναστευτικό,μεταξύ άλλων,επισήμανε: «Άκουσα τις αμήχανες δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν είπε όλη την αλήθεια. Το θέμα δεν είναι μόνο να αποτρέψουμε τους πνιγμούς όπως είπε. Βεβαίως να αποτρέψουμε τους πνιγμούς, αλλά να αποτρέψουμε και το να μετατραπεί η Ελλάδα σε φυλακή της Ευρώπης για εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες».

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό που έχει οδηγήσει σε κινητοποιήσεις πολλούς κλάδους, από τους αγρότες μέχρι τους ελεύθερους επαγγελματίες ανέφερε: «Μέχρι σήμερα οι αγαπημένοι των κυβερνήσεων έπαιρναν μεγάλες συντάξεις πληρώνοντας μικρές εισφορές και κάποιοι έπαιρναν μικρές συντάξεις ενώ έδιναν μεγάλες εισφορές. Αυτός είναι ο δρόμος που ακολούθησε η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και που τώρα ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πατάει στις ράγες του παλιού και γι' αυτό έχει ξεσηκώσει όλη την κοινωνία».

Ο κ. Θεοδωράκης επισκέπτεται την Κρήτη στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματός του. Στις πέντε το απόγευμα έδωσε το "παρών" σε δημόσια συζήτηση που οργανώνει το "Ποτάμι" στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News