Ειδήσεις

Πόνος και ερωτηματικά ένα χρόνο μετά το θάνατο του Βαγγέλη

Πόνος, θλίψη και δεκάδες ερωτηματικά στο Σελί Ρεθύμνου όπου τελέστηκε το Σάββατο το μνημόσυνο, ενα χρόνο μετα τον άδικο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο πόνος αβάσταχτος για την οικογένεια του Βαγγέλη που όχι δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παληκάρι, αλλά δεν έχει πάρει τις απαντήσεις που ζητάει.

Η οικογένεια του Βαγγέλη, οι συγγενείς και οι φίλοι του, ήταν σήμερα εκεί για τον θυμηθούν, να μοιραστούν την οδύνη και ζητήσουν δικαίωση για τη ψυχή του 20χρονου φοιτητή.

 

Όπως δήλωσε στη Νέα Τηλεόραση ο θείος του 20χρονου σπουδαστή, η δικαιοσύνη δεν πρέπει να κωλυσιεργήσει άλλο, αλλά να σπεύσει τις διαδικασίες για να διαλευκανθεί το μυστήριο του θανάτου του άτυχου αγοριού.

Η υπόθεση αναμένεται να ανοίξει ξανά την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς αναμένονται οι καταθέσεις μαρτύρων.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Βαγγέλης δέχτηκε βασανιστήρια από συμφοιτητές του, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες...

Οι δεκάδες καταθέσεις που υπάρχουν αποκαλύπτουν τα βασανιστήρια και την κακομεταχείριση που βίωνε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα χέρια ορισμένων συμφοιτητών του στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Σχόλια