default-image

Έρευνα: "Ψήφος" εμπιστοσύνης στον τοπικό Τύπο

Κρήτη
Έρευνα: "Ψήφος" εμπιστοσύνης στον τοπικό Τύπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ζωντανός" παρά τους κλυδωνισμούς που δέχεται την τελευταία περίοδο, παραμένει ο περιφερειακός τύπος στη χώρα μας. Όπως αποδεικνύει μεγάλη πανελλαδική έρευνα με τη συμμετοχή 1.500 ατόμων, οι Έλληνες όχι μόνο διαβάζουν συστηματικά εφημερίδες αλλά δίνουν και "ψήφο" εμπιστοσύνης στον τοπικό Τύπο, καθώς οι 8 στους 10 δηλώνουν ότι διαβάζει τουλάχιστον μια τοπική εφημερίδα.

Η έρευνα της Focus Bari αναδεικνύει τους λόγους για τους οποίους οι αναγνώστες επιλέγουν τον τοπικό Τύπο, καθώς όπως σημειώνουν επιθυμούν μέσω αυτού να διατηρήσουν τους δεσμούς με τον τόπο τους και τη διατήρηση των  παραδόσεων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας

http://neakriti.gr/files/EREYNAMMEEEW/EREYNAMMEEEW.pdf

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι παρά τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουν πλέον οι αναγνώστες, όπως δήλωσαν αφιερώνουν τουλάχιστον μισή ώρα καθημερινά για την ενημέρωσή τους μέσω καθαρά τοπικών εφημερίδων, δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον για τον τόπο τους και τις εξελίξεις που αφορούν την καθημερινότητά τους.

Τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά και δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη των αναγνωστών δεν έχει κλονιστεί αλλά ενισχύεται καθημερινά απέναντι στον τοπικό Τύπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News