Ειδήσεις

Ο άνθρωπος «κλειδί» για την ΝΔ στην Κρήτη

    Στο νέο οργανόγραμμα του κόμματος και τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν έχει επικεντρωθεί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του.Η  ανθρωπογεωγραφία έχει ήδη αλλάξει και ένας από τους τομείς στους οποίους έχει δοθεί βαρύτητα είναι η γραμματεία οργανωτικού.

   Σε αυτή τοποθετήθηκε και ο νέος αναπληρωτής οργανωτικού με ευθύνη την Κρήτη και είναι ο Στέλιος Κονταδάκης.Για τους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη η επιλογή θεωρείται φυσική συνέχεια για τον 50χρονο Χανιώτη εκπαιδευτικό  ο οποίος έχει από κοντά ότι έχει να κάνει … με Κρήτη και όχι μόνο λόγω καταγωγής  .

    Ο Στέλιος Κονταδάκης ήταν υπεύθυνος κατά τον προεκλογικό αγώνα για τους Κρήτες της  Αττικής ενώ έχει στενές σχέσεις και με τους ομογενείς με ρίζες από την Κρήτη αλλά και τους απανταχού κρητικούς ανά την Ελλάδα.

 Ποιός είναι ο 50χρονος Χανιώτης

   Ο ίδιος φέρει την αμέριστη εμπιστοσύνη του νέο προέδρου της ΝΔ καθώς αποτελεί στενό συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια και στελεχώνει το πολιτικό του γραφείο στο Παγκράτι ενώ το πλούσιο βιογραφικό του , καθώς έχει και μεταπτυχιακές σπουδές στην Δημόσια Διοίκηση , αποτελούν βασικού ατού.

   Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Στέλιος Κονταδάκης αναμένεται να έχει το αμέσως επόμενο διάστημα κατ ιδίαν επαφές με κομματικά στελέχη της Κρήτης και τις κατά τόπους ΝΟΔΕ ωστόσο το χρονοδιάγραμμα των επαφών του θα καθοριστεί και από τις προετοιμασίες για το συνέδριο του κόμματος τον Απρίλιο και τις προτεραιότητες που θα θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εσωτερικές εξελίξεις.

Της Νικολέτας Σφακιανάκη

Σχόλια