default-image

Εξαντλούνται οι εγγραφές στο LoveRun Heraklion 2016

Κρήτη
Εξαντλούνται οι εγγραφές στο LoveRun Heraklion 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά το Ηράκλειο για τη φιλοξενία του 2ο Δρόμου Υγείας LoveRun 5km Heraklion 2016, τον οποίο διοργανώνει ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου με τη συνδιοργάνωση του Π.Α.Σ.Γ Καλλιπάτειρα και του Δήμου Ηρακλείου την επόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Σύνθημα της διοργάνωσης είναι «αγαπάμε να τρέχουμε-αγαπάμε να προσφέρουμε» και αναμένεται να πάρουν μέρος σπουδαίες προσωπικότητες του κλασικού αθλητισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο ξενοδοχείο GALAXY.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες από το χώρο του στίβου καθώς και μέλη της εθνικής ομάδας που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Πρόκειται για τον πρωταθλητή του Μαραθωνίου Χριστόφορο Μερούση και την πρωταθλήτρια στο ίδιο αγώνισμα Ουρανία Ρεμπούλη, οι οποίοι θα δώσουν τη «μάχη» του Μαραθωνίου φορώντας το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μαζί τους θα βρίσκεται και «ζωντανός» θρύλος του Μαραθωνίου, ο Σπύρος Ανδριόπουλος. O πολυνίκης πρωταθλητής  έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, κατέχοντας μέχρι και σήμερα έπειτα από 27 χρόνια, την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών που έχει σημειώσει Έλληνας αθλητής στον Μαραθώνιο.

Εκτός από τον αγώνα 5χλμ θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικού Δ, Ε και ΣΤ τάξη. Πρέσβηρα του παιδικού αγώνα θα είναι η Κρητικιά πρωταθλήτρια Αργυρώ Στρατάκη.

Οι διοργανωτές πρόκειται να ανακοινώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες  που πλαισιώνουν τη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με αφετηρία την πλατεία των Λιονταριών ενώ θα παρουσιάσουν και το επίσημο T-Shirt , το οποίο θα παραλάβουν με το πακέτο συμμετοχής τους όλοι όσοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν θέσεις, κατά την περίοδο των εγγραφών, οι οποίες εξαντλούνται.

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου θα δηλώσουν επίσης ο  Διευθυντής Εταιρικών σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης, με την εταιρία τηλεφωνίας να στηρίζει  τη διοργάνωση από τη θέση του Χρυσού Χορηγού καθώς και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, του οποίου οι 7 δομές θα στηριχτούν από τα έσοδα της διοργάνωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News