default-image

Ο Καλλινικίδης επιστρέφει στο Ρέθυμνο και θέλει νίκη

Μπάσκετ
Ο Καλλινικίδης επιστρέφει στο Ρέθυμνο και θέλει νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άκης Καλλινικίδης επιστρέφει αύριο στο Ρέθυμνο ως αντίπαλος καθώς είναι πλέον παίκτης του Αρκαδικού, όμως διατηρεί στην καρδιά του την πόλη της Κρήτης, όπως ο ίδιος επισήμανε στο blog που διατηρεί στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Ο έμπειρος φόργουορντ στάθηκε στη σημαντικότητα του παιχνιδιού καθώς και για τον Αρκαδικό είναι «ζωής ή θανάτου», όπως επισήμανε.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια χαρά φίλες και φίλοι!

Την περασμένη εβδομάδα σας είχα πει πως πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί από εκεί και πέρα… αρχίζουν τα δύσκολα!

Αυτό και έγινε, το παιχνίδι, μέσα σε μια τρομερή ατμόσφαιρα έβγαλε στο παρκέ σημαντικά και καλά στοιχεία για εμάς, στοιχεία που πρέπει να διατηρήσουμε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και μας κέρδισε δίκαια.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και δεν είναι άλλο από το Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που στον πρώτο γύρο στην Τρίπολη καταφέραμε να την νικήσουμε και πήραμε το πρώτο ροζ φύλλο της ιστορίας μας σε αυτό το ματς.

Θα ήταν υπέροχο αν καταφέρναμε κάτι αντίστοιχο να κάνουμε και αύριο. Να πάμε δηλαδή, να κάνουμε όλα όσα έχουμε πει μέσα στην εβδομάδα και να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, δεν είναι απλά τελικός, αλλά "όλη μας η ζωή", συνεπώς πρέπει να μοχθήσουμε και αυτό είναι κάτι που μπορώ να το υποσχεθώ στον κόσμο μας.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στο Ρέθυμνο ξεχωριστά. Μπαίνοντας στο γήπεδο, για να κάνω τη δουλειά μου, θα αφήσω ένα μεγάλο κομμάτι μου εκτός. Αυτό το κομμάτι που νιώθει αγάπη και ευγνωμοσύνη για την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο του Ρεθύμνου. Λίγα τα χρόνια που έμεινα εκεί, πολλές οι αναμνήσεις, ακόμα πιο πολλά τα συναισθήματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News