default-image

Ν.Μαριάς: Στηρίζουμε την Γενική Απεργία

Ελλάδα
Ν.Μαριάς: Στηρίζουμε την Γενική Απεργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στήριξή του στη σημερινή Γενική Απεργία εξέφρασε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Σε ομιλία του, τη Δευτέρα 1/2/2016 ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι η τρόικα και οι δανειστές με τη μνημονιακή τους πολιτική την οποία εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διαλύουν τον πρωτογενή τομέα, επιβάλλουν φορομπηχτικό ρεσάλτο στις τσέπες των αγροτών, φορολογούν άγρια τη γη που καλλιεργούν, επιβάλλουν κατασχέσεις στις κοινοτικές επιδοτήσεις, βάζουν χέρι στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών και διαλύουν το ασφαλιστικό τους σύστημα.

«Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αντιστέκονται και κλιμακώνουν τον δίκαιο αγώνα τους.» επεσήμανε ο κ. Μαριάς, σημειώνοντας πως στο πλευρό τους βρίσκεται ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι.

Ο κ. Μαριάς υπογράμμισε ότι γύρω από τα αγροτικά αιτήματα συγκροτείται πλέον μια νέα αντιμνημονιακή συμμαχία αποφασισμένη να κλείσει το δρόμο στην τρόικα.

«Πρόκειται για μια νέα κοινωνική συμμαχία που θα εκφραστεί μαζικά, δημοκρατικά και αγωνιστικά στη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου την προσεχή Πέμπτη. Γιατί όλοι οι Έλληνες παλεύουμε ενωμένοι για να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα», είπε ο Νότης Μαριάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News