default-image

Σκηνές έντασης στη δίκη για το θάνατο του Κ.Κατσούλη

Κρήτη
Σκηνές έντασης στη δίκη για το θάνατο του Κ.Κατσούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός ελέγχου ξέφυγε νωρίτερα σήμερα η κατάσταση στην πολύκροτη δίκη της υπόθεσης του θανάτου του 47χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία φέρονται -στο περιθώριο της δίκης- να εξέφρασαν -απευθυνόμενοι σε μάρτυρα του κατηγορητηρίου, ο οποίος εξετάστηκε νωρίτερα από την Έδρα- απειλές σχετικά με τη ζωή κατηγορουμένων, οι οποίοι είναι προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, απειλές δέχτηκε και ο ίδιος ο μάρτυρας.

Το επεισόδιο μεταφέρθηκε εντός του ακροατηρίου. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε γι' αυτό η συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των έξι κατηγορουμένων, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τον πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Αμέσως επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, με τον πρόεδρο της Έδρας να διακόπτει τη συνεδρίαση και να διατάσσει τη σύληψη των δύο ατόμων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι ο αδερφός του Κώστα Κατσούλη.

Σημειώνεται ότι ήδη η πλευρά των συλληφθέντων έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του μάρτυρα ο οποίος φέρεται να δέχτηκε τις απειλές, ενώ όπως έγινε γνωστό, μήνυση υπέβαλε και ο ίδιος ο μάρτυρας.

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News