default-image

Καβγάς Πολάκη-Γεωργιάδη για την υποθεση της Μελίνας

Κρήτη
Καβγάς Πολάκη-Γεωργιάδη για την υποθεση της Μελίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές "σκληρού ροκ" διαδραματίστηκαν Βουλή μετάξύ του Υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο την υποθεση της μικρής Μελίνας .

Στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης για το claw back των Διαγνωστικών ο Βουλευτής της Ν.Δ απευθυνόμενος στον υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είπε: «Το όνομα Μελίνα Παρασκάκη σας λέει κάτι; Είναι το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο, 4 ετών και ακόμα δεν έχει τελειώσει η πειθαρχική διαδικασία. Μήπως ο ιστορικός του μέλλοντος θα κοιτάξει τις δικές σας βαρωνίες σε τέτοιου είδους περιστατικά κ. υπουργέ;

«Κοινώς, χαμηλώστε τόνους τώρα. Τώρα κυβερνάτε και κρίνεστε και πολύ αυστηρά γιατί το λεγόμενο ηθικό σας πλεονέκτημα και όσα μας λέγατε ως αντιπολίτευση ή ως συνδικαλιστής έχουν πάει περίπατο" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης  διάβασε και μια παλαιότερη μαντινάδα του κ. Πολάκη. "Είχατε γράψει μια μαντινάδα λίγο πριν από το ηρωικό σας δημοψήφισμα:

"Το ΟΧΙ θέλει Έλληνες

Το ΝΑΙ θέλει προδότες

καιρός να ξεχωρίσουνε

τα αγρίμια από τις κότες"

Μετά παραλάβατε την καρέκλα του υπουργού και είπατε ένα ΝΑΙ τόσο, με το συμπάθειο, κ.Πολάκη. Όταν έχεις κάνει τέτοιες δηλώσεις και μετά για να γίνεις υπουργός λες ένα ναι τόσο κράτα χαμηλούς τόνους δεν πειράζει".

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στην επίθεση που του εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση της μικρής Μελίνας.

«Το ηθικό πλεονέκτημα το οποίο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σύγκριση με αυτά τα οποία κάνατε κι εσείς ως παράταξη και η άλλη που κυβερνούσε τη χώρα 30 χρόνια και μας έφερε εδώ που μας έφερε. Επειδή είστε αρχιμάστορας στις προσωπικές αιχμές και αξιοποιώντας την προβολή των ΜΜΕ έχετε αναδειχθεί σε μια μηχανή κρούσης που προσπαθεί να αποδομήσει το ηθικό πλεονέκτημα. Το λέω πολύ στα ίσα. Με εμένα δεν σας παίρνει" τόνισε ο υφυπουργός Υγείας.

«Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε, είναι πολύ αναλυτική, γίνεται ΕΔΕ και ποτέ για κανένα περιστατικό αντίστοιχου τύπου δεν είχε ολοκληρωθεί και η προκαταρκτική και η ΕΔΕ στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τότε. Να σας δείξω πόσες ΕΔΕ υπήρχαν και δεν τις προχωρούσαν ποτέ και πουθενά;» συνέχισε ο κ. Πολάκης.

«Εμένα είναι ξαδέλφη μου η αναισθησιολόγος. Αν νομίζετε ότι ντρέπομαι να το πω δεν ντρέπομαι. Και αν φταίει θα πληρώσει. Και είχε τη λεβεντιά να το αναλάβει. Για αυτό μη μου λέτε εμένα χαμηλά γιατί εμένα οι ουρανοί ήταν είναι και θα είναι ψηλά πάντα. Οι δικοί σας ουρανοί είναι χαμηλωμένοι γιατί χρωστάτε" κατέληξε.

Παρακολουθήστε το συγκεκριμένο αποσπασμα από τη συνεδρίαση της Βουλής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News