Ειδήσεις

27χρονος σκότωσε 43χρονο, επειδή παρενόχλησε την αδερφή του

27χρονος σκότωσε 43χρονο άντρα με τι δικαιολογία ότι παρενόχλησε την αδερφή του το πρωί του περασμένου Σαββάτου 30 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.  

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 43χρονου, που διαπράχθηκε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 30 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το θύμα έφυγε από το μπαρ όπου διασκέδαζε με την παρέα του και στην οδό Κολοκοτρώνη σταμάτησε διερχόμενο ταξί. Πριν από την επιβίβασή του σε αυτό συνεπλάκη στο πεζοδρόμιο με άγνωστο άνδρα και στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και αποχώρησε.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 43χρονος έχασε τις αισθήσεις του και διακομίστκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κακώσεις στην τραχηλική χώρα και το ημιθωράκιο, που προκλήθηκαν από αιχμηρό όργανο.

 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, με τον οποίο συνεπλάκη το θύμα, είναι ένας 27χρονος, που εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Απολογούμενος παραδέχθηκε το επεισόδιο και ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μετά από διασκέδαση σε μπαρ, θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του και του επιτέθηκε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σχόλια