default-image

Το φρούριο Κούλε στα χρώματα της αντίδρασης

Κρήτη
Το φρούριο Κούλε στα χρώματα της αντίδρασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πανό διαμαρτυρίας έχει κρεμαστεί τις τελευταίες ώρες στο ιστορικό φρούριο του Κούλε. Μέλη του ΠΑΜΕ Ηρακλείου προχώρησαν στην ενέργεια αυτή διαμαρτυρόμενα για το   ασφαλιστικό νομοσχέδιο κορυφώνοντας σταδιακά παράλληλα τις κινητοποιήσεις τους με δεκάδες περιοδείες σε χώρους εργασίας και ενημερώνοντας τον κόσμο για  το σχέδιο Κατρούγκαλου.

«Πάρτε πίσω το νόμο Λαιμητόμο», γράφει το πανό και καλεί τον κόσμο σε γενικό ξεσηκωμό.

Το ραντεβού να δίνεται στην πλατεία Ελευθερίας την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το πρωί, ημέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας με το ΠΑΜΕ να απευθύνει κάλεσμα σε εργαζόμενους, αγρότες, άνεργους, συνταξιούχους, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους και νέες, για συμμετοχή στην κινητοποίηση ενώ θα ακολουθήσει πορεία.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με τους αγώνες μας, τη συμμαχία μας, το δίκιο μας! Με μια φωνή, σαν μια γροθιά όλος ο εργαζόμενος λαός απαιτούμε:

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο, να μην τολμήσετε να το φέρετε  στη Βουλή!

Εργαζόμενοι, αγρότες, άνεργοι, συνταξιούχοι, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και νέες

Το ΠΑΜΕ απευθύνεται σε όλο τον εργαζόμενο λαό με σιγουριά και τονίζει:

Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Μπορούμε να νικήσουμε!

Από τη συμμετοχή μας στην απεργία, στη διαδήλωση, από τη στάση μας θα κριθεί το αποτέλεσμα! Η απεργία στις 4 Φλεβάρη μπορεί να γίνει μεγάλη παρακαταθήκη για την άνοδο του εργατικού λαϊκού κινήματος, την κοινωνική συμμαχία, να ανοίξει νέους δρόμους στην πάλη του λαού. Όλοι έχουμε ευθύνη για την επιτυχία της και την κλιμάκωση του αγώνα. Όλοι θα κριθούμε από τις μελλοντικές γενιές για τη στάση μας σε τέτοιες στιγμές!

Κανένας και καμιά στη δουλειά, στο χωράφι, στο σχολείο, στο γραφείο! Χωρίς χάσιμο χρόνου κάθε μέρα κάθε ώρα να νιώθουν την καυτή ανάσα της λαϊκής κινητοποίησης! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!

Με την κοινωνική συμμαχία μπορούμε να βάλουμε μεγάλα εμπόδια στην πορεία να ανατρέψουμε αντιλαϊκούς νόμους, μνημόνια και αφεντικά!

Με μια φωνή διαδηλώνουμε: Δε θα ριζώσει για εμάς η ανέχεια, η ζωή με τα ελάχιστα, οι άθλιοι μισθοί των 400 ευρώ, οι άθλιες συντάξεις, καχεκτικές και υποβαθμισμένες παροχές υγείας και πρόνοιας, η δουλειά ως τα βαθιά γεράματα!

4 Φλεβάρη Όλοι στην Απεργία! Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση!

10 πμ στην πλατεία Ελευθερίας».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News