default-image

Τεράστιες καταστροφές σε αποθήκη και οβελιστήριο

Κρήτη
Τεράστιες καταστροφές σε αποθήκη και οβελιστήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυπολόγιστη είναι η ζημιά που υπέστη μια επιχείρηση ζωοτροφών και ειδών συσκευασίας και μία μεταφορική εταιρεία οπωροκηπευτικών στην Αρβη της Βιάννου , εξαιτίας της φωτιάς της οποίας προκλήθηκε ξημερώματα Κυριακής και η οποία τελικά τέθηκε υπό έλεγχο χθες το απόγευμα ενώ θεωρείται ευτύχημα το γεγονός ότι δε θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα!

Από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τυλίχθηκε στις φλόγες η αποθήκη όπου συστεγάζονται οι δύο επιχειρήσεις , καταστρέφοντας οτιδήποτε υπήρχε μέσα , από αγροτικά προϊόντα , εξαρτήματα , ηλεκτρονικά μηχανήματα, ζωοτροφές ,χαρτιά και κιβώτια.

Η πυροσβεστική έφθασε άμεσα στο σημείο με 3 οχήματα και 7 άνδρες να προσπαθούν να δώσουν μάχη να την θέσουν υπό έλεγχο ωστόσο οι καταστροφές είναι τεράστιες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η ζημιά κοστολογείται περίπου στις 50 με 60 χιλιάδες ευρώ, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αφού υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης της πόρτας.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους χθες ο διευθυντής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου Μανόλης Δαμουλάκης, «στοιχεία που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει παραβίαση μιας πόρτας εξωτερικής και αυτή τη στιγμή δεν αποκλείουμε καμία πιθανότητα».

Από τις φλόγες η οροφή της αποθήκης δεν άντεξε, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες. Τα αίτια διερευρωνόνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας .

Επίσης χθες το απόγευμα ξέσπασε φωτιά και σε οβελιστήριο στο Ρέθυμνο με 2 οχήματα και 4 άνδρες να σπεύδουν για να θέσουν υπό έλεγχο τον πύρινο εφιάλτη ωστόσο και σε αυτην την περίπτωση η ζημιά που υπέστη το σουβλατζίδικο ήταν μεγάλη τόσο σε τρόφιμα όσο και εξοπλισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News