default-image

ΣΥΡΙΖΑ: Χέρι-χέρι η Ν.Δ. με την ακροδεξιά

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: Χέρι-χέρι η Ν.Δ. με την ακροδεξιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις αντιδράσεις των αγροτών για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και το φορολογικό.  

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα Κυριακή στην προγραμματισμένη ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος Σωκράτη Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, με τους αγρότες να έρχονται στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή φωτογραφίας: seleo.gr

Με αφορμή το γεγονός, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή «για να τορπιλίσουν το διάλογο».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα πέσει στο κενό. Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χ.Α.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News