default-image

Σπουδαία νίκη με ήρωα Μπαντή για Αστέρα

Ποδόσφαιρο
Σπουδαία νίκη με ήρωα Μπαντή για Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης επί του Λεβαδειακού, με τους Μπερτόγλιο στο 61' και Μάσα στο 82' να είναι οι σκόρερ της νίκης με 2-0 επί του Λεβαδειακού. MVP της αναμέτρησης όμως ήταν ο Γιώργος Μπαντής!

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα έκανε μεγάλες επεμβάσεις τόσο στο 0-0 όσο και μετά το 1-0 και ήταν καθοριστικός ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου είχαν την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν πολλές μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τσιντώτα. Αντίθετα, αυτό το κατάφεραν οι παίκτες του Λεβαδειακού όμως έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Μπαντή.

Να τονίσουμε ότι πριν το 2-0, ο διαιτητής Καραντώνης έδωσε λανθασμένα φάουλ έξω από την περιοχή υπέρ των γηπεδούχων, με το ριπλέι να δείχνει πως ο Γιάννου έπεσε μόνος του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάσα που με πολύ ωραίο τρόπο πέρασε τη μπάλα πάνω από το τοίχος και την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, αποβλήθηκε δικαίως με δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα ο Μαχαίρας.

Στα αξιοσημείωτα και το ντεμπούτο του Αμπντούλ Ατζαγκούν με τη φανέλα των φιλοξενούμενων.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Κιτοκό, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64' Δημούτσος), Μάσα, Μπερτόγλιο (74' Ντουντού), Γιάννου.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Εντουίν, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Ατζαγκούν, Μαχαμάτ, Τσουρίκοφ, Μπεν, Μάντζιος, Γιακουμάκης (61' Μεραμπασβίλι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News