default-image

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΕΛΑΣ για τον Κ. Λεονταράκη

Κρήτη
Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΕΛΑΣ για τον Κ. Λεονταράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έλειψε κανείς από το κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ηρακλείου που τίμησε χθες όσους στηρίζουν το έργο της ΕΛΑΣ, σε μια βραδιά όμως που ήταν αφιερωμένη στον τραυματία αστυνομικό Κώστα Λεονταράκη.

Το κοσμικό κέντρο των Αρχανών όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης ήταν κατάμεστο ενώ οι προσκλήσεις που είχαν διατεθεί ήταν πολύ περισσότερες καθώς όλοι θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης  της οικογένεια του Κώστα ο οποίος παραμένει καθηλωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από σοβαρό τροχαίο

Το παρόν έδωσε και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουπλής που βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με το Βουλευτή Ηρακλείου  Σωκράτη Βαρδάκη.

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου, αλλά και οι εκπρόσωποι των φορέων του νομού που   ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, απέδειξαν την ευαισθησία του καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν ήταν σημαντικά και θα διατεθούν για το σκοπό που προαναφέρθηκε.

Στο περιθώριο της βραδιάς τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για την καθοριστική συμβολή του στην ανανέωση του στόλου τν οχημάτων της ΕΛΑΣ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών του Ηρακλείου κ. Πικράκης, δεν έχασε την ευκαιρία να απευθυνθεί στον Υπουργό Εσωτερικών, ζητώντας από τον κ. Κουρουπλή  να στηρίξει των αγώνα των αστυνομικών για την διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών του δικαιωμάτων.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News