default-image

Κράτησαν 45 λεπτά στο δρόμο τον Π. Κουρουμπλή οι αγρότες

Κρήτη
Κράτησαν 45 λεπτά στο δρόμο τον Π. Κουρουμπλή οι αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προέταξαν τα στήθη τους στον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή οι αγρότες της Βιάννου, που έκλεισαν το δρόμο που οδηγούσε στα Αμιρά!

Οι αγρότες συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν να δώσουν μια συμβολική διάσταση στη διαμαρτυρία τους. Έκλεισαν το δρόμο απαγορεύοντας την πρόσβαση στον υπουργό Εσωτερικών και τους υπόλοιπους επίσημους που κινούνταν προς τα Αμιρά για να μετάσχουν στα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Βιάννου!

Την ώρα που προσέγγισε το αυτοκίνητο του υπουργού, οι αγρότες δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να περάσει αν δεν ακούσει τα αιτήματά τους.

Ο κ. Κουρουμπλής κατέβηκε από το αυτοκίνητο και συνομίλησε επί 45 λεπτά μαζί τους, ακούγοντας τις θέσεις τους για το ασφαλιστικό, το φορολογικό την ΚΑΠ και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που τους απασχολούν και προσπαθώντας να εξηγήσει τις κυβερνητικές θέσεις και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί.

Ο υπουργός Εσωτερικών αφού άκουσε τους αγρότες αναφέρθηκε στις θέσεις της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα μίλησε για αποτέλεσμα παραπληροφόρησης για το διπλασιασμό ή τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών.

Ο κ. Κουρουμπλής ακόμη δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει τις θέσεις των αγροτών.

Μαζί του ήταν οι βουλευτές Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης, καθώς και δήμαρχοι Δήμων του νομού Ηρακλείου, που επίσης συνομίλησαν με τους αγρότες.

Αφού ολοκληρώθηκε ο διάλογος, οι αγρότες άνοιξαν το δρόμο και η πομπή με τον κ. Κουρουμπλή κατευθύνθηκε στα Αμιρά, για να μετάσχει στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Ολοκαυτώματος.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_1r56802y/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News