default-image

Ραντεβού και της ΟΕΒΕΝΗ στο ΕΚΗ στις 4 Φεβρουαρίου

Κρήτη
Ραντεβού και της ΟΕΒΕΝΗ στο ΕΚΗ στις 4 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη συμμετοχή της  στην Πανελλαδική κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν το ασφαλιστικό σύστημα αποφάσισε η ΟΕΒΕΝΗ καλώντας σε μαζική συμμετοχή την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:00πμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωση τους τονίζουν: Μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε, παρουσία Προέδρων και εκπροσώπων των  Σωματείων - Μελών την Πέμπτη 28/01/2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.), καθώς και μετά από συνάντηση των παραγωγικών Φορέων του τόπου μας η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα εν όψει της κινητοποίηση που έχουν κηρύξει η  ΓΣΕΒΕΕ, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την  Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016.

Με δεδομένο ότι τα μέτρα αυτά πλήττουν όχι μόνο τα εισοδήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων του τόπου καλούμε όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους, σε μαζική συμμετοχή την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:00πμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προκειμένου να απαντήσουμε δυναμικά στη συνεχιζόμενη αφαίμαξη του εισοδήματός μας και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News