default-image

Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στην οικία Φλαμπουράρη

Ελλάδα
Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στην οικία Φλαμπουράρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την καταδίκη τους για την νέα επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα η οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, εκφράζουν τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.

Με δήλωση της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Χρυσοβελώνη, αναφέρει «Η νέα βομβιστική επίθεση στην οικία του κ. Φλαμπουράρη αποτελεί αναμφίβολα εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια με περίεργους σκοπούς σε «πονηρούς καιρούς».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο απόπειρες εκφοβισμού κυβερνητικών στελεχών και πολιτικών προσώπων. Τα σχέδια των όποιων φυσικών και ηθικών αυτουργών θα πέσουν στο κενό».

Κάθε απόπειρα τρομοκρατίας πέφτει στο κενό σχολιάζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη και καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στη οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Κάθε πράξη βίας αποδοκιμάζεται» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

 «οι τρομοκράτες είτε απειλούν αντιπάλους είτε φίλους είναι πάντα απέναντι από τη Δημοκρατία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Κάθε προσπάθεια επιβολής στον άλλο με τον φόβο και τη βία πρέπει να αντιμετωπίζεται σταθερά, διαρκώς και χωρίς υπαναχωρήσεις ή άλλες πολιτικές ή κομματικές σκοπιμότητες. Και όχι αλλά καρτ» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Αλ. Φλαμπουράρη, αναφέροντας σε σχόλιό του ότι "αυτές οι ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργούν προβοκατόρικα και να χρησιμοποιούνται για τη συκοφάντηση και την ενοχοποίηση των εργατικών - λαϊκών αγώνων."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News