Ειδήσεις

Νεκρός βρέθηκε ο 66χρονος αγνοούμενος στα Χανιά

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε τελικά το θρίλερ της εξαφάνισης του 66χρονου Σάββα Τατάροφ, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες, στα Χανιά.

Χθες το πρωί, οι Αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη ενός πτώματος, το οποίο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της ιχθυόσκαλας της Σούδας. Η σορός βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης κι όπως είναι λογικό, από την πρώτη στιγμή πιθανολογούνταν ότι ανήκε στον 66χρονο, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στην ΕΛ.ΑΣ. στις 12 Ιανουαρίου.  

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί κλήθηκαν να μεταβούν οι συγγενείς του άτυχου Σάββα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η σορός ανήκει στον δικό τους άνθρωπο. Οι δυσοίωνες προβλέψεις τελικά επαληθεύτηκαν, καθώς μέλος της οικογένειας του 66χρονου που πήγε στο Νοσοκομείο, επιβεβαίωσε -παρά το προχωρημένο της σήψης- ότι πρόκειται γι' αυτόν...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι χθες το βράδυ, δεν θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο ο θάνατος του Τατάροφ να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Αντίθετα, επικρατέστερα είναι τα σενάρια της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος. Όπως και να 'χει, πάντως, τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 66χρονου αναμένεται να "φωτιστούν" μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο Σάββας Τατάροφ διέμενε μόνιμα με την οικογένειά του στην πόλη των Χανίων και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Nικόλας Αγγελίνος

Σχόλια